VİDEO - Kayyumun 'ışıkları' bir bir sönüyor!

VİDEO - Kayyumun 'ışıkları' bir bir sönüyor!
Diyarbakır’ın eski Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Kayyumu Hasan Basri Güzeloğlu döneminde kentin 6 noktasındaki altgeçitlere yapılan dekoratif ışıklı yazılar, bir bir sönmeye devam ediyor.

Şevval Filiz - Özel

TİGRİS HABER - Daha önce tesisler kavşağında sönen dekoratif ışıklı yazılara Kantar Kavşağında bulunan alt geçitteki yazılar da eklendi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz yıl kentin tarihi ve doğal güzelliklerini yansıtmak ve kente estetik katmak amacıyla dekoratif şehir aydınlatma çalışması başlattı. Diyarbakır’ın eski Valisi ve Büyükşehir Belediyesi kayyumu Hasan Basri Güzeloğlu’nun talimatıyla başlatılan çalışmalar kapsamında Şanlı Urfa yolu, Seyran tepe köprülü kavşağı, havaalanı, otogar, ofis alt geçit ve Alipınar Köprüsü’ne ışıklı dekoratif şehir aydınlatmalar yapılmıştı. Ancak aradan bir yıl geçmeden bazı dekoratif aydınlatmalarda arızalar meydana geldiği görüldü.

isik-kayyum-tigris.png

Daha önce Tesisler kavşağında bulunan dekoratif ışıklı aydınlatmalar sönmüş, gazetemizin konuyu gündeme getirmesi ile birlikte sorun çözülmüştü. Şimdi ise Kantar Kavşağındaki alt geçitte bulunan dekoratif ışıklan söndü.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum