‘Keşke o haberi hiç okumasaydım’

‘Keşke o haberi hiç okumasaydım’
İdam edilen Mohsen Şekarî ile aynı hücrede kalan Babak Aghebati, Şekarî için yazdığı şiiri sanal medya hesabından paylaştı.

TİGRİS HABER - İran rejimi tarafından idam edilen Mohsen Şekarî ile birlikte bir dönem aynı hücrede kalan Babak Aghebati, Şekarî'nin ardından yazdığı bir şiiri sanal medya hesabından paylaştı. Kreatif direktör olarak çalışan ve eylemlerden dolayı tutuklandığında Şekarî ile aynı hücreyi paylaştığını belirten Aghebati, Şekarî'nin kafe çalışanı olduğunu ve video oyunları oynamayı çok sevdiğini anlattı. Aghebati, Şekarî için yazdığı bir şiiri sanal medya hesabından paylaştı.

‘Mohsen Şekarî bugün asıldı’

"Mohsen Şekarî bugün asıldı / Beynim infilak etmek üzere / Şekarî bir kafede çalışıyordu/ Hücremizde saatlerce video oyunlarını ne kadar sevdiğini anlatırdı / Bana yalnızlığından bahsederdi / Cezaevindeki son günümde her gün olduğu gibi sabah kalktığımda şınav çekmek istedim / Her sabah olduğu gibi bana eşik etti / Gardiyanlar ona biraz fazla yemek verse, hemen bana seslenir, yemeğini benimle paylaşırdı / Beni öve öve bittiremezdi / Bana sürekli ne kadar yakışıklı olduğumu söylerdi / Keşke beni bu kadar övmeseydin / Keşke o hücrede yatağını benim yatağımın yanına çekmeseydin / Keşke sorgudan gelirken bana o sodayı getirmeseydin / Keşke bana nasıl kahve yapılacağını o kadar tutkulu anlatmasaydın / Keşke bu sabah kahvemi yaptığımda hayatta olsaydın / Keşke bu haberi hiç okumasaydım / Keşke kendimden ve çaresizliğimden bu kadar nefret etmeseydim / Keşke...” (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.