Kılıçdaroğlu: Evladını seviyorsan karar ver!

Kılıçdaroğlu: Evladını seviyorsan karar ver!
Sosyal medya hesabından paylaştığı video ile seçmene seslenen Kılıçdaroğlu, "Unutma o oyu benim için değil evladın için vereceksin. Evladını seviyorsan karar ver" dedi.

TİGRİS HABER - Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ikinci turuna sayılı günler kala sosyal medya hesabından yeni bir video yayınladı.

"Gelen kaçaklar, kızlarımızın hayatını tamamen karartmadan, vatanını seven sandığa gelsin. Unutmayın, bu bir referandumdur" başlığı ile yayınladığı videoda seçmene seslenen Kılıçdaroğlu, "Vatanını seven sandığa gelsin" dedi.

"Kız çocuklarımıza kötü gözle bakan o zihniyet gelirse kimbilir neler olacak" diyen Kılıçdaroğlu, şöyle devam etti: "Unutma o oyu benim için değil evladın için vereceksin."

Kılıçdaroğlu, mesajında şu ifadeleri kullandı: "Sen beni sevsen de sevmesen de kabulüm ama evladını seviyorsan karar ver. Kız çocuklarımıza kötü gözle bakan o zihniyet gelirse kimbilir neler olacak. Unutma o oyu benim için değil evladın için vereceksin. Vatanını seven sandığa gelsin." (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum