Kılıçdaroğlu: Herkes olması gereken yere gidecek

Kılıçdaroğlu: Herkes olması gereken yere gidecek
Organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı'nın tribünlerden yankılanan 'hükümet istifa' sloganlarıyla ilgili taraftarlara tehdit içeren paylaşımı sonrası CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Gençlerimizi hiçbir illegal oluşumun tehdit etmesine izin vermeyiz" dedi.

TİGRİS HABER - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Fenerbahçe ve Beşiktaş maçlarında tribünlerden yükselen "hükümet istifa" sloganlarının ardından taraftarları tehdit eden organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı'ya cevap niteliğinde bir paylaşım yaptı.

Kılıçdaroğlu, sosyal medya paylaşımında "Gençlerimizi hiçbir illegal oluşumun tehdit etmesine izin vermeyiz" dedi. Stadyumda atılan sloganları 'vatana ihanet' sayarak "Devlet ve milletine bağlı olanlar bu ihaneti asla unutmayacaklar" diyen organize suç örgütü Çakıcı'ya Kılıçdaroğlu'nun mesajı, "Herkes olması gerektiği yere gidecek, bu da benim sözüm olsun" oldu.

koglu-tigris.jpeg‘Herkesin safı netleşsin’

Kılıçdaroğlu’nun twitter hesabında şöyle dedi: Türk milletini, gençlerimizi hiçbir illegal oluşumun tehdit etmesine izin vermeyiz. Herkesin safı netleşsin. Depremde canla başla mücadele eden gençlerden mi yanasınız, yoksa sosyal medyadan tehdit mesajları yayınlayanlardan mı?

Beşli Çeteler, mafyalar, çantacılar, rantçılar… İnanın hiç fark etmez, hiç! Hepinizle hesabımız var. Şimdi oturun bana tehdit mektupları yazın. Herkes olması gerektiği yere gidecek, bu da benim sözüm olsun.

Çakıcı, taraftarı tehdit etmişti

Organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı, Fenerbahçe ve Beşiktaş tribünlerinden yükselen "Hükümet istifa" sloganlarını hedef alarak, "Bu ihaneti organize eden her kim ise, bu ihanetlerde kim aktif görev almış ise Allah'ın lanetleri üzerlerine olsun, devlet ve milletine bağlı olanlar bu ihaneti asla unutmayacaklar" demişti. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.