Kılıçdaroğlu'ndan Jahrein'e Bir Dava Daha

Kılıçdaroğlu'ndan Jahrein'e Bir Dava Daha
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 'Jahrein' lakaplı oyun yayıncısı Ahmet Sonuç'a kendisine yönelik kullandığı ifadeler nedeniyle bir tazminat davası daha açtı.

TİGRİS HABER - CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik, Twitter hesabından bugün yaptığı açıklamada Ahmet Sonuç (Jahrein) isimli kişi hakkında tazminat davası açacaklarını duyurdu.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Çelik, şu ifadeleri kullandı:

"Saldırganlık ve hakaret yoluyla istediklerini elde edebileceğini ve insanları sindirebileceğini düşünen, eleştiri ve hakaret ayrımını yapamayan, gün geçtikçe bayağılaşan, hedef aldığı kişilere yönelik olarak yaptığı hakaret kapsamlı yakıştırmalar ile kendisini tasvir ettiğinin ayrımına varamayan, Ahmet Sonuç (Jahrein) isimli kişi hakkında; Bugünkü ahlaksız hakaretleri nedeniyle de derhal tazminat davası açacağız! Öncekilerde de olduğu üzere, elde edilecek tazminat miktarı öğrencilere burs olarak dağıtılmak üzere... Ayrıca, hakaret suçundan suç duyurusunda bulunacağız.. Densizliklerin hesabını mutlaka soracağız.."

DAHA ÖNCE DE DAVA AÇMIŞTI

Kılıçdaroğlu, daha önce de kendisi için "leblebi kafalı" ve "demans hastası" ifadelerini kullanan Sonuç'a 200 bin liralık tazminat davası açmıştı. Kaynak: Halktv

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.