Kılıçdaroğlu’ndan Twitter'da buluşma çağrısı

Kılıçdaroğlu’ndan Twitter'da buluşma çağrısı
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün gerçekleşen Altılı Masa toplantısında iki önemli karar aldıklarını belirterek, bu akşam 21.00'de Twitter'dan açıklama yapacağını bildirdi.

TİGRİS HABER - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bu akşam 21.00'de Twitter hesabından açıklama yapacağını belirterek, "Önereceğim, hepimiz için bir samimiyet turnusolu olacak. Saray için de CHP için de… CHP bu sınavın üstesinden de hakkıyla gelecektir!" dedi.

Kılıçdaroğlu, Halk TV'de İsmail Küçükkaya ile Yeni Bir Sabah programında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Dün CHP'nin ev sahipliğinde gerçekleşen Altılı Masa toplantısına ilişkin konuşan Kılıçdaroğlu, "Altılı Masa toplantılarını daha sık yapma yönünde dün akşam karar aldık. Daha sık yapacağız. Gerekirse 15 günde, 20 günde bir gerçekleştireceğiz. İkinci ev sahipliğini DEVA Partisi yapacak" dedi.

"Dün iki önemli karar aldık" diyen Kılıçdaroğlu, "Biri Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem'e geçişin yol haritası... Yani biz nasıl yöneteceğiz, var olan tereddütler varsa gidereceğiz. İkincisi ülkemizin temel politika alanları. Bu konularda da bir çalışma yapılıyor. Bu, daha uzun vadeli bir çalışma olacak" ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu, "İttifak olarak seçimi kazanacak durumda mısınız?" sorusuna "Ondan hiç endişem yok. Seçimi kazanacağız, parlamentoyu kazanacağız. Üstelik farkla alacağız, ciddi bir farkla alacağız" yanıtını verdi. Cumhurbaşkanı adayı hakkında da konuşan Kılıçdaroğlu, "Sen bizim cumhurbaşkanı adayımızı merak ediyorsan seçim gününü belirle, iki gün içinde adayımızı belirleriz" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu ayrıca bu akşam 21.00'de sosyal medya hesabı Twitter'dan açıklama yapacağını ifade etti. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.