Kılıçdaroğlu'nun çağrısına Davutoğlu ve Karamollaoğlu'ndan destek

Kılıçdaroğlu'nun çağrısına Davutoğlu ve Karamollaoğlu'ndan destek
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başörtüsü konusuna ilişkin yaptığı çağrıya destek verdi.

TİGRİS HABER - CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun "Kadınların giyim kuşamını siyasetin tekelinden çıkartıyoruz. Kanun teklifini yarın TBMM'ye sunacağız" açıklamasının ardından sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu, "Bütün siyasi partileri ve milletvekillerini bu yasa teklifine destek vermeye çağırıyorum" ifadelerini kullandı. Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu da "Kılıçdaroğlu'nun çağrısını kıymetli buluyor ve destekliyoruz" dedi.

Davutoğlu, "Bütün siyasi partileri ve milletvekillerini bu yasa teklifine destek vermeye çağırıyorum" dedi. Karamollaoğlu da "Kılıçdaroğlu'nun çağrısını kıymetli buluyor ve destekliyoruz" ifadelerini kullandı.

“TBMM'ye sunacağız”

Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda başörtüsü konusuna ilişkin yaptığı açıklamada, "Kadınların giyim kuşamını siyasetin tekelinden çıkartıyoruz. Yarın itibariyle bu yarayı sonsuza kadar kapatacak adımı atıyoruz. Kanun teklifimizi, grup toplantısından hemen sonra, TBMM'ye sunacağız" ifadelerini kullanmıştı.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamasının ardından Gelecek Partisi lideri Davuoğlu sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Davutoğlu, "Sn. Kılıçdaroğlu’nun bütün alanlarda başörtü özgürlüğünü yasal teminat altına alma çağrısını toplumsal barış açısından çok değerli buluyorum. Bütün siyasi partileri ve milletvekillerini bu yasa teklifine destek vermeye çağırıyorum" ifadelerini kullandı.

“Destekliyoruz”

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ds sosyal medya hesabından Kılıçdaroğlu’nun mesajını alıntılayarak şu açıklamayı yaptı: "Sn. Kılıçdaroğlu’nun, kazanımları yasal güvence altına alacak ve keyfi uygulamalara son verecek olan çağrısını kıymetli buluyor ve destekliyoruz." (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.