Kışanak: Kolay değil ama başaracağız

Kışanak: Kolay değil ama başaracağız
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi önceki dönem Eşbaşkanı Gültan Kışanak, tutulduğu Kocaeli 1 Nolu F Tipi Cezaevi’nden Tigris Haber’e gönderdiği mesajında, “Başladığımız işi yarıda bırakmayalım. Kolay değil ama başaracağız, buna inanıyorum” dedi.

TİGRİS HABER - Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi önceki dönem Eşbaşkanı Gültan Kışanak, yaklaşık 7 yıldan bu yana tutulduğu Kocaeli 1 Nolu F Tipi Cezaevi’nden gönderdiği mesajında cumhurbaşkanı seçimlerinin ikinci tura kalmasına ilişkin Tigris Haber’e önemli değerlendirmelerde bulundu.

‘Başladığımız işi yarıda bırakmayalım’

Millet İttifak cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek veren Kışanak, ikinci tur seçimi kazanmanın kolay olmadığını, ancak başlanan işi yarıda bırakmamak gerektiğini söyledi. Herkese sandığa gitme çağrısında bulunan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi önceki dönem Eşbaşkanı Kışanak, Tigris Haber’e şu değerlendirmelerde bulundu:

“Başladığımız işi yarıda bırakmayalım. Kolay değil ama başaracağız, buna inanıyorum. Zor ama başarmak mümkün. Çağrım tüm kadınlara. Kadınlar mutlaka sandığa gitmeli, mutlaka oyunu kullanmalı, özellikle de sandıklara sahip çıkmalı. Biliyoruz ki zoru başarmış, her türlü zorlukla baş edebilmiş bir kadın hareketi gerçeği var. Moral bozmaya gerek yok. Mücadeleye devam. Kadınlar kazacak.” (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum