Kısıtlama günlerinde dezenfekte çalışmaları sürüyor

Kısıtlama günlerinde dezenfekte çalışmaları sürüyor
Bağlar Belediyesi temizlik ekipleri ,sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle insan sirkülasyonu yaşanmayan cadde ve sokakları dezenfekte ederek kısıtlama sonrası için hijyen hale getirdi.

Bağlar Belediyesi, buhar özelliği olan araçların püskürttüğü antiseptik solüsyon ilaçlarıyla dezenfekte çalışması yaparak yaşam alanlarını Yeni Tip Koronavirüs (Kovid-19) günlerinde hijyen hale getirdi.

3 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının uygulanmasından sonra Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'nun talimatı ile cadde ve sokaklarda çalışma başlatan  ekipler, çevre dostu özelliği olan araçlarla temizlik ve dezenfekte çalışması gerçekleştirdi.

"Temiz ve hijyen bir çevre için mücadele ediyoruz "

Vatandaşların temiz ve hijyen bir ortamda cadde ve sokakları çıkmasını arzuladıklarını belirten Beyoğlu,"3 günlük sokağa çıkma kısıtlamasını fırsat bilerek cadde ve sokaklarımızı dezenfekte ettik. Dezenfekte edilmiş hijyen ve temiz bir çevre için mücadelemizi sürdürüyoruz.Vatandaşlarımızdan salgın tehlikesi geçene kadar zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamalarını,dışarı çıkmaları halinde ise sosyal mesafe ve hijyen başta olmak üzere tüm tedbirlere titizlikle riayet etmelerini istiyoruz.Unutmayalım ki virüs,alacağımız önlemlerden güçlü değildir.Ne panik,ne rehavet,ne ihmal.Hayatımızı tedbirler işığında devam ettirelim" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.