Kızının gözleri önünde eşini yakan zanlının davasında karar çıktı

Kızının gözleri önünde eşini yakan zanlının davasında karar çıktı
Diyarbakır’ın Ergani İlçesi’nde eşi Güllü Yılmaz’ı kızının gözleri önünde benzin dökerek yakan Can Yılmaz ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

TİGRİS HABER - Diyarbakır’ın Ergani İlçesi’nde yaşayan Güllü Yılmaz geçtiğimiz yıl eşinden şiddet gördüğü için Kadın sığınma evine yerleştirildi. Bir süre sonra eşi Can Yılmaz tarafından ikna edilen Güllü Yılmaz sığınma evinden çıktı. Ancak Yılmaz’a uygulanan şiddeti durmadı. 17 Ekim 2019 tarihinde Can Yılmaz, eşinin servis aracında ön koltukta oturduğunu öne sürüp eşiyle tartıştı. Bir süre sonra Yılmaz eşinin üzerine benzip döküp yaktı.  

Karar çıktı

Kızının gözleri önünde eşini diri diri yakan Yılmaz tutuklanmış, hakkında ‘cavarca hisle adam öldürmek’ suçundan dava açılmıştı. Diyarbakır 7. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada, tutuklu sanık Can Yılmaz ile avukatlar hazır bulundu.

Ağırlaştırılmış müebbet

Yapılan savunmaların ardından mahkeme eşini yakarak öldüren cani kocaya ağırlaştırılmış müebbet cezası verdi. Heyet ayrıca, kızını da yakarak yaraladığı için 9 ay hapis cezası verdi. Mahkeme heyeti, sanığın olay öncesi ve sonrasındaki hal ile tavırları, eşini yakarak öldürmesi nedeniyle hakkında iyi hal indirimi uygulanmasına da yer olmadığına hükmetti. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.