Koç ve Özbek’ten sert tepki: Atatürk yoksa, biz de yokuz’

Koç ve Özbek’ten sert tepki: Atatürk yoksa, biz de yokuz’
Suudi Arabistan’daki krizle ilgili Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sert tavır koydu. Başkanlar, "Atatürk Yoksa Türkiye Yok! Biz De Yokuz" dedi.

TİGRİS HABER - Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Suudi yetkililer ile gerçekleştirilen toplantının ardından yapılan ilk açıklamada Atatürk konusunda geri adım atmayacaklarını belirterek sert ifadeler kullandı.

Al-Riyadh News tarafından paylaşılan habere göre; Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, TFF ve Suudi yetkililer ile yapılan görüşmenin ardından kısa bir açıklama yaptı. "ATATÜRK YOKSA TÜRKİYE YOK! BİZ DE YOKUZ"Ali Koç ricalar üzerine toplantıya geldiğini belirterek ‘Ne demek Atatürk yok? Atatürk yoksa Türkiye yok, biz de yokuz, maç da yok’ diye sinirlenerek odayı terk ettiFenerbahçe ve Galatasaray, karşılaşmanın iptal edilmesi üzerine ilerleyen saatlerde ortak bir açıklama yapmaya hazırlanırken, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek de yaşanan skandal hakkında çarpıcı ifadeler kullandı."TARAFTARIMIZIN YÜZÜNE BAKAMAYIZ" Özbek, yaptığı açıklamada "Isınmaya Atatürk tişörtleri ile çıkmak zorundayız. Bunu yapmazsak ne taraftarımızın, ne de genel kurulumuzun yüzüne bakamayız" dedi. (Halk Tv)

Kaynak:Halk Tv

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.