Süper Kupa Finali İptal Edildi

Süper Kupa Finali İptal Edildi
Gergin bekleyiş sona erdi. Galatasaray ve Fenerbahçe, Atatürk tişörtleri ve posterlerine izin verilmemesi nedeniyle Türkcell Süper Kupa finaline çıkmama kararı aldı.

TİGRİS HABER - Suudi Arabistan Riyad'da oynanacak Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa Finali öncesinde takımların sahaya Atatürk tişörtleri ile çıkmalarına izin vermeyince büyük kriz çıktı. İki takım da Suudilerin Atatürk Yasağı ile ilgili dayatmasına boyun eğmeyerek maça çıkmadı. Galatasaray ve Fenerbahçe, kamp yaptığı otele geri döndü.

İki takım, Atatürk tişörtleriyle ısınmaya çıkmak istedi ve bu taleplerinin kabul edilmemesi halinde maça çıkmama kararı aldı. Suudilerin de geri adım atmaması sonucu Süper Kupa finali oynanamadı. Suudilerin dayatmasına karşı Galatasaray ve Fenerbahçe'ye bir destek de Beşiktaş'tan geldi. Beşiktaş resmi hesabından 'Atam İzindeyiz' diye paylaşım yaparak Galatasaray ve Fenerbahçe'ye destek verdi.Formaliteye göre iki takımın da karşılaşmaya bir saat kala ilk 11'lerini duyurması gerekirken, şu ana kadar taraflardan herhangi bir kadro açıklaması yapılmadı. Takımları Riyad'a götüren uçakların erken dönüş için hazırlandıkları belirtiliyor.

Galatasaray ve Fenerbahçe’nin Türkiye’ye dönmesi bekleniyor.
(Kaynak: Halk TV )

Kaynak:Halk Tv

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.