Kontrolsüz kazdılar, kent gazsız kaldı

Kontrolsüz kazdılar, kent gazsız kaldı
Mardin Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ekiplerin kontrolsüz kazısı sonucu doğalgaz hattına zarar verildi, kentin gaz akışı kesildi.

TİGRİS HABER - Kayyım yönetimindeki Mardin Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Mardin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MARSU) ekiplerinin Kasimiye Medresesi civarındaki alt yapı çalışmaları sırasında doğalgaz hattı zarar gördü. Hattın zarar görmesi üzerine Artuklu ve Yeşilli ilçelerine gaz akışı kesildi. İki ilçede içme suyu sıkıntısı da yaşandığı öğrenildi.

Şirketten açıklama

Konuya dair gaz şirketi Akmercan yaptığı açıklamada MARSU ekiplerinin "kontrolsüz" kazı yaptığına dikkat çekerek şunları belirtti: "Mardin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MARSU), Şirketimizin Kontrolü dışında, Kontrolsüzce yapmış olduğu kazı çalışmasıyla, Artuklu ve Yeşilli ilçelerini besleyen Doğalgaz ana dağıtım hattına hasar verilmiştir. Tamir işlemlerine başlanmış olup en kısa sürede gaz verilmeye tekrar başlanacaktır. Bu süre içerisinde, Artuklu ve Yeşilli ilçelerimizdeki abonelerimizin bir süreliğine gaz kullanımını kısıtlamalarını rica ederiz." (Kaynak: MA)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.