''Körfez'' krizi olmasın

''Körfez'' krizi olmasın
Ligde kalmak için son kozlarını oynayan Kocaelispor çantada keklik değil...

Teknik heyet,Pazar günkü maç öncesinde temkinli. Çokkeser,her idman öncesinde takımı uyarıyor.

Saffet AZBAY

FORVETTE SIKINTI VAR

Denizli deplasmanında aldığı beraberlikle şampiyonluk yolunda önemli bir puan kaybı yaşayarak haftalar sonra zirveden inen Diyarbakırspor A.Ş,Pazar günü kendi sahasında oynayacağı Kocaelispor karşılaşmasına kilitlendi. Sarı kart cezalıları Serdar Karaduman,Hüseyin Demir ve Emrah Kiraz, bu maçta forma giyemeyecek. Doğancan ve Hasan İnci’nin sakatlıkları da devam ediyor.

Özcan ve Gökhan’ın 1’er maçlık cezalarını tamamlaması teknik heyeti orta saha ve savunmada biraz olsun rahatlatırken,Serdar’ın yokluğunda forvette kimin oynayacağı belli değil. Teknik heyetin bu yöndeki kararını hafta sonuna kadar vermesi bekleniyor.

‘RAKİBİ CİDDİYE ALMALIYIZ’

Teknik heyet,Kocaelispor maçının kolay olmayacağı görüşünde. Hafta başından beri yapılan idmanlarda futbolcuları uyaran Teknik Direktör Fethi Çokkeser, bu maçın beklenenin aksine çok zor geçeceğini söyledi. Çokkeser, "Kocaelispor’un ligde kalma şansı az. Ancak onlar için her şey bitmiş değil. Genç, koşan ve kaybedecek bir şeyi kalmayan bir takım. Buraya da çıkış aramak için gelecekler. Hiç kolay maç olmayacak. Bizim puan kaybına, rakibi hafife alma lüksümüz yok. Dikkatli olmazsak canımız yanar. Çok iyi motive olmak zorundayız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.