Koronavirüs tedbirli  ‘canlı’ ihale

Koronavirüs tedbirli  ‘canlı’ ihale
Diyarbakır’ın Bağlar İlçe Belediyesi, akaryakıt ihalesini yeni tip koronavirüs önlemleri kapsamında katılımcıların arasında en az 1 buçuk metre mesafe olacak şekilde gerçekleştirdi. 11 firmanın katıldığı ihale şeffaflık olması amacıyla belediyenin sosyal medya hesapları ve internet sitesi üzerinden canlı olarak yayınlanırken, katılımcılar dezenfektan ve maske eşliğinde salona alındı.

Bağlar Belediyesi, belediyenin akaryakıt ihtiyacını karşılaması amacıyla gerçekleştirdiği akaryakıt ihalesini yeni tip koronavirüs tedbirleri altında gerçekleştirdi ve canlı olarak yayınladı. Belediyenin yeni havaalanı yolu üzerinde yer alan Makine İkmal Müdürlüğü salonunda gerçekleşen ihaleye 11 firmadan temsilciler katıldı. Firma temsilcileri ve ihale komisyonu üyeleri dezenfektan kontrolünden geçtikten sonra maske ve eldiven kullanarak salona alındı. Katılımcılar arasında 1 buçuk metrelik mesafe ayarlayarak sandalyeler monte edildi. İhale şeffaflık ilkeleri çerçevesinde Başkan Hüseyin Beyoğlu’nun talimatı ile belediyenin sosyal medya hesapları ve internet sitesi üzerinden canlı olarak yayınlandı.

“Bizim için şeffaflık ve sağlık her şeyden önemlidir”

ihale-canli.jpg

Yeni tip korona virüs tehlikesi nedeniyle katılımcı firmaların temsilcilerinin sağlığını düşünerek sıkı önlemler aldıklarını belirten Başkan Hüseyin Beyoğlu, olası spekülasyonlara mahal vermemek için de ihaleyi canlı olarak yayınladıklarını kaydetti. Beyoğlu, “Şeffaflığa çok önem veriyoruz. Bu yüzden kafalarda her hangi bir soru işareti oluşmasın ve isteyen herkes izleyebilsin diye bu önemli ihalemizi canlı yayınladık. Bizim için şeffaflık ve sağlık her şeyden önemlidir. Bu düşünce ile ihaleye katılan firma temsilcilerine dezenfektan uyguladık, maske ve eldiven ile katılmalarını sağladık. Salonda aralarına en az 1 buçuk metre mesafe olacak şekilde oturmalarını sağladık. Yeni tip koronavirüs tehlikesi geçene kadar tüm işlemlerimizi bu şekilde gerçekleştireceğiz” dedi. (İHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.