Korucular, mitinge silahsız katılacak

Korucular, mitinge silahsız katılacak
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı Diyarbakır miting için İl Jandarma Komutanlığı korucuların mitinge silahsız katılmalarını istedi.

TİGRİS HABER - Diyarbakır’da İl Jandarma Komutanlığı, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın yarın kentte yapacağı mitinge katılmaları için korucu ve aileleri için yazı gönderdi. Gönderilen yazıda korucuların silahsız bir şekilde her ilçeden en az 20 aracın mitinge katılması istendi.

Söz konusu yazıda şu ifadeler kullanıldı: "Sayın Cumhurbaşkanımızın 15. 10. 2022 günü Diyarbakır İlini ziyareti münasebetiyle Diyarbakır merkezine gidecek olan GK ve yakınlarını miting alanına ulaşmalarını sağlamak maksadıyla Mrk. J.Krk. K.lığı için 20 araç tertip edilmiştir. 15.10.2022. günü ilçe genelinde toplu olarak çıkış saati 11.00 olarak planlamış olduğundan Mrk. İçin planlanan 20 araç İlçe J.K.lığından hareket edecektir. Mitinge katılacak gruptan belirttiğim sayıdaki GK ve yakınlarının hareket saatinde önce hazır olması, GK'ların tabancalarını üzerlerinde getirmemeleri tekrar ikaz edilmesi uygun olur." (MA)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.