Koyun Keçi Birliği Başkanı: Yaşanan olaylardan üzüntü verici

Koyun Keçi Birliği Başkanı: Yaşanan olaylardan üzüntü verici
Diyarbakır’da bulunan Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Abdullah Çetinkaya hafta sonu birliğin Olağanüstü Genel Kurulu’nda yaşanan olaylara ilişkin açıklama yaptı.

Diyarbakır’da bulunan Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği’nin hafta sonu gerçekleştirdiği Olağanüstü Genel Kurulu’nda yumruklar konuşmuştu. Birlik Başkanı Abdullah Çetinkaya yaşanan olaylar nedeniyle yazılı bir açıklama yaptı.

Çetinkaya, “Hafta sonu genel kurulda yaşanan ve kentimize yakışmayan olaylardan üzüntü duyuyoruz. Genel Kurul Toplantısı normal seyrinde devam ederken eski Başkan Yardımcısı Mustafa Aslanhan gündemde olmayan bir konuyu işleme koymak istedi. Getirilmek istenen madde gözlemci tarafından uygun görülmedi. Bu durum belirtilmesine rağmen maddeyi zorla ekletmek istemiş. 

Mustafa Aslanhan daha öncede Savcılığa ve Bakanlığa şikayette bulunmuş ve Bakanlıktan gelen 4  kontrolör Birliğimizi denetlemiştir.  Mustafa Aslanhan’ın bu harekelerinin nedeni toplum nezdinde Birlik ve Yönetim’in itibarını zedelemektir.  Birliğimiz kurulduğu günden beri tüm iş ve işlemlerinde daima şeffaf olmuştur. Yönetim olarakta hesabını veremeyeceğimiz hiçbir konu yoktur. Gerçek dışı ve itibarımızı zedeleme maksatlı olarak bize yöneltilen iftiralar ve suçlamalar ile ilgili yasal yollara başvuracağız” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum