Kudüs şairi Ş.Urfa’da anıldı

Kudüs şairi Ş.Urfa’da anıldı
Kudüs şair ve Memur-Sen Konfederasyonu Kurucu Genel Başkanı Şair Mehmet Akif İnan, vefatının 14. yılında memleketi Şanlıurfa'da anıldı.

Şanlıurfa-Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, Mehmet Akif İnan için Şanlıurfa Belediye Konferans ve Nikah Salonu'nda düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada,  İnan'ın ülke ve insanlık için önemli bir değer olduğunu söyledi.

Mehmet Akif İnan'ın davasına sahip çıktıklarını ve emanetini sonsuza dek koruyacaklarını  vurgulayan Gündoğdu, "Bir insanın fikirleri ölmemişse o insan ölmüş sayılmaz, ölümsüzdür. Akif abinin bize bırakmış olduğu fikirlerden yola çıkarak Genç Memur Sen'i kurduk. Türkiye'yi yeniden dönüştürme ve medeniyet tasavvuruyla buluşturma projesi olarak. Genç Memur Sen'e Akif İnan misyonu yüklüyoruz" dedi.

 Akif İnan'ın kardeşi Ahmet İnan ise ağabeyisinin şiirlerini okuyarak hatırılarını anlattı.Konuşmalarının ardından Şanlıurfa Belediyesince düzenlenen "Mehmet Akif İnan Ulusal Şiir Yarışması"nda dereceye girenlere  plaketle verildi.Etkinliğe Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez,  AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar, Şanlıurfa Vali vekili Ramazan Seçilmiş,  Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, İnan'ın ailesi ve davetliler katıldı.

kudus-3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.