La Liga'da hafta içi mesaisi!

La Liga'da hafta içi mesaisi!
La Liga'da gözler hafta içi mesaisine çevrildi. El Clasico'da ezeli rakibi Real Madrid'i deviren Barcelona'nın, Celta Vigo'ya konuk olacağı haftada, takipçisi Atletico Madrid de Granada deplasmanına çıkacak.

La Liga'da gözler hafta içi mesaisine çevrildi. El Clasico'da ezeli rakibi Real Madrid'i deviren Barcelona'nın, Celta Vigo'ya konuk olacağı haftada, takipçisi Atletico Madrid de Granada deplasmanına çıkacak. Real Madrid ise Sevilla'yı ağırlayacağı maçta yaralarını sarmaya çalışacak. 

El Clasico'da, Real Madrid'i 2-1 deviren Barcelona, ligin 11. haftasında, Celta Vigo deplasmanında 3 puan arayacak. Celta Vigo, Barcelona'yı belki de en yakından tanıyan ekip... Zira Galiçya ekibini, uzun süre Barcelona B takımını çalıştıran Luis Enrique yönetiyor. Bunun yanısıra Barcelona altyapısından yetişen Nolito, Rafinha ve Fontas da, Celta forması giyiyor. Sezona çok kötü giren Celta Vigo, geçen hafta Malaga deplasmanında 5-0'lık etkileyici bir galibiyet aldı.

El Clasico’da aldığı yenilgi ile lider Barcelona'nın 6 puan gerisine düşen Real Madrid'i ise zor bir rakip bekliyor. Eflatun-beyazlılar, Santiago Bernabeu'da ağırlayacağı Sevilla karşısında, yaralarını sarmaya çalışacak. Real Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Barcelona karşısına fazlasıyla savunmaya dönük bir kadro ile çıktığı için hala eleştiriliyor.

Hafta sonunda Real Betis'i 5-0 yenen Atletico Madrid de haftayı deplasmanda geçirecek. Barcelona'yı 1 puan gerisinden takip eden Madrid Ekibi, son haftalarda çıkışa geçen Granada'ya konuk olacak. Diego Simeone yönetiminde Avrupa'nın en savaşçı takımlarından birine dönüşen Atletico, bu sezon sonuna kadar şampiyonluk yarışının içinde kalacak gibi görünüyor. NTV Spor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.