Lale: Hani’de yolu kapanan köy yolu yok

Lale: Hani’de yolu kapanan köy yolu yok
Hani Belediye Başkanı İbrahim Lale, İlçede ve kırsal mahallelerde yürüttükleri karla mücadele çalışmalarını değerlendirdi.

TİGRİS HABER - Geçtiğimiz günlerde Diyarbakır ve ilçelerinde hayatı olumsuz etkileyen karla mücadele çalışmaları devam ediyor.

Kar yağışının 1 metreyi aştığı Hani İlçesi’ndeki çalışmaları değerlendiren Belediye Başkanı İbrahim Lale, kar yağışı ile 31 personel, 2 loder, 7 kepçe ve 1 greyder ile büyük bir mücadele verdiklerini söyledi. Hani İlçesi’nde bağlı 71 mahalle ve mezradaki yerleşim yerlerinin açılması için ekiplerle birlikte gece gündüz sahada olduklarını söyleyen Lale, “Ayrım gözetmeksizin her mahallemizde seferberlik ilan ettik. Hiçbir hastamız yerde kalmadı, vefat eden vatandaşlarımızın defin işlemlerini yaparak ailelerimizi mağdur etmedik. Çalışmalarımız sayesinde yolu kapanan tek bir mahallemiz kalmadı. Çevremizdeki İlçelerin halen kapalı olan köy yollarının olduğunu biliyoruz. Ama arkadaşlarımızla birlikte vatandaşlarımızın mağdur olmaması için çaba içerisinde olduk” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum