Lider ege seferinde

Lider ege seferinde
Diyarbakırspor A.Ş, yarın oynayacağı Denizli B.Şehir Belediyespor maçı için bugün Ege seferine çıkacak. Futbolcular,galibiyetle dönme sözü verdi.

Saffet AZBAY

İKİ AŞAMALI YOLCULUK

Ligin ikinci yarısında deplasmanda oynadığı 3 maçta 1 galibiyet,1 beraberlik ve 1 yenilgi alarak 4  puan toplayan Diyarbakırspor A.Ş, ilk yarıya oranla dış sahalarda başarısız grafik çizerken,Pazar günkü Denizli Büyükşehir Belediyespor karşılaşması hem zirve yarışı hem de deplasman grafiğinin yeniden yükselmesi için büyük önem taşıyor.

Diyarbakır’daki hazırlıkları tamamlayan Yeşil-Kırmızılı takım,sabah saatlerinde uçakla İzmir’e gidecek. İzmir’den Denizli’ye karayolu ile geçecek olan kafile Dedeman otelde kampa girerek maç saatini bekleyecek.

 

SAKAT VE VE CEZALILAR

Kart cezalıları Özcan ve Gökhan ile sakatlığı devam eden Doğancan yok. Hasta olduğu için hafta içinde fazla idman yapamayan Hüsnü ile tedavilerine devam edilen Hasan İnci ve Uğur’un durumu bu sabah netlik kazanacak.

Denizli maçında alacakları galibiyetin zirve yarışında büyük avantaj sağlayacağını ifade eden futbolcular,taraftarlara 3 puanla dönme sözü verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.