''Lider gidiyoruz, lider döneriz''

''Lider gidiyoruz, lider döneriz''
Diyarbakırspor A.Ş, yarınki maç için Kayseri’ye iddialı gitti. Camiaya galibiyet sözü veren futbolcular,”Lider gidiyoruz,lider döneceğiz” şeklinde konuştu.

SABAH YOLA ÇIKTIAR

3.Lig 3.Grup’ta lider olan Diyarbakırspor A.Ş, yarın deplasmanda yapacağı Kayseri Şekerspor karşılaşması için dün karayolu ile Kayseri’ye gitti. Sabah saatlerinde yola çıkan Yeşil-Kırmızılılar,hem moralli hem de iddialıydı. Şampiyonluğa kilitlendiklerini belirten futbolcular adına konuşan kaptan Hüseyin Demir, her maçı final havasında gördüklerini ifade ederek, Diyarbakır’a 3 puanla döneceklerini iddia etti.

 

‘TARAFYARI MUTLU EDECEĞİZ’

Kaptan,”Son 8 maçta yenilmedik ve 3 hafta önce liderliği yakaladık. Sezon sonuna kadar lider kalarak 2.Lig’e çıkmak istiyoruz. Bizim için rakip ayrımı yok. Her takımın hedefi var ve hepsi sahaya kazanmak için çıkıyor. Her maçımız final havasında olacak. Kayseri deplasmanından 3 puanla döneceğiz inşallah. Taraftarlarımızı mutlu edeceğiz.” dedi.

 

PFDK’DAN PARA CEZASI GELDİ

PFDK, Ayvalıkgücü maçındaki taraftar olaylarından dolayı Diyarbakırspor A.Ş’ye 2 bin TL para cezası verdi. Kayseri Şekerspor’un kaleci antrenörü Zekeriya Altıparmak’a da Keçiörengücü maçındaki eyleminden dolayı 3 maç men cezası verildi.

 

KADRODA KİMLER YER ALDI?

Bu arada Diyarbakırspor A.Ş’nin Kayseri kafilesinde şu futbolcular yer aldı ;Hüseyin Demir,Serkan Demirol,Rıdvan Sönmez,Akın Alkan,Hüsnü Zeybekoğlu,Hasan Fidan,Ali Üçkulak,Atilla Erel,Mustafa Kuru,Özcan Polat,Emrah Kiraz,Uğur Parlak,Gökhan Payal,Serdar Karaduman,Hasan İnci,Baran Basut,Ceyhun Yazar ve Şeyhmus Yalçın.

 

EMNİYET MÜDÜR YARDIMCISI İDMANDA

Diyarbakırspor A.Ş’nin maçlarını izleyen ve spora olan yakınlığı ile bilinen İl Emniyet Müdür Yardımcısı Erkan Demircan,Kayseri deplasmanı öncesinde de takıma moral verdi. Atatürk Stadı’ndaki son idmanı izleyen Demircan,yeni teknik direktör Fethi Çokkeser’e ‘hoş geldin’ dileklerinde bulunarak şampiyonluk yolunda başarı diledi. Kulüp Başkanvekili Mehmethan Akan ve teknik patron Çokkeser de yakın ilgisinden dolayı Demircan’a teşekkür etti.

Demircan ayrıca yarınki maçın ardında memleketi Kayseri’de Diyarbakırspor kafilesine yemek vereceğini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.