Lila Kozmetik, dev markaların katıldığı İtalya fuarında

Lila Kozmetik, dev markaların katıldığı İtalya fuarında
 Özel Haber
Diyarbakır’da üretilen ve dünyanın önemli markalarından biri haline gelen Lila Kozmetik, İtalya'nın Bologna kentinde düzenlenen ve sektörün dev markalarının yer aldığı fuara katılarak, hem Türkiye'yi hem de Diyarbakır'ı temsil etmenin gururunu yaşıyor.

Mehmet TÜRK

TİGRİS HABER - Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi 1'nci etapta üretilen ve Dünyada saniyede 2 kişinin kullandığı Lila Kozmetik saç boyası ürünleri, dünya piyasasında dev markalarla rekabet etmenin onurunu yaşıyor. 5 kıtada 55 ülkeye ihracat yapan Lila Kozmetik Firması, son olarak İtalya'nın Bologna kentinde düzenlenen ve dev markaların, ünlü rock yıldızlarıyla katıldığı fuarda Diyarbakır markalı ürünlerini sergiliyor.

lila-kozmetik1.jpg

Lila Kozmetik İthalat İhracat Müdürü Ezelldein Khedr, Diyarbakır ve Türkiye'yi Dünya'da temsil etmenin onurunu yaşadıklarını belirterek, "Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Cansız'ın liderliğinde kurduğumuz profesyonel kalifiye ekiplerle dünyadaki dev markalarla rekabet eder hale geldik. Dünyanın artık bir çok ülkesinde Lila Kozmetik markalı ürünler kullanılıyor.

lila-kozmetik3.jpg

Son olarak 21-23 Mart tarihlerinde İtalya'nın Bologna şehrinde gerçekleşen Cosmoprof fuarına, Lila Kozmetik olarak saç boyasında uzun yıllardır devam eden ihracat liderliğimizle ülkemizi temsil etmenin gururunu yaşıyoruz. Tüm kozmetik uzmanlıklarında faaliyetleri olan firmalar, 20'den fazla salonda temsil edilmektedir; (Saç bakımı, Makyaj, cilt bakımı vb.) Her ülkeden rock yıldızı şirketlerini bir araya getiren 'Country Pavilion' ve tüm sektörlerden yükselen yıldızları bir araya getiren 'Prime' olmak üzere 2 özel salon bulunmaktadır. Cosmoprof Bologna Fuarına Türkiye Pavilion'da katılım sağlayarak 260 binden fazla ziyaretçiye ürünlerimizi tanıtma fırsatı buluyor ve halihazırda 55 ülke ile yapmış olduğumuz ihracat faaliyetlerimizi arttırmayı hedefliyoruz" dedi.

lila-kozmetik2.jpg

Lila Kozmetik Firması Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Cansız da kısa bir süre önce yaptığı açıklamada, Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi, 3'ncü etapta 100 bin metrekare alanda Dünya'nın en büyük saç boyası fabrikasını kuracaklarını belirterek, inşaat çalışmasının tamamlanmak üzere olduğunu duyurmuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum