LÖSEV, kurban vekâlet fiyatını açıkladı

LÖSEV, kurban vekâlet fiyatını açıkladı
LÖSEV 15 yıldır Türkiye’de vekâleten kurban kesimi yaptırıyor. LÖSEV bu yıl için Vekâleten Kurban Bağışı fiyatlarını 2.800 TL olarak açıkladı.

TİGRİS HABER - LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı, 2006 yılından bu yana vekâleten kurban kesiyor ve etini kayıtlı hastalarına ihtiyaçları oranında eşit ve düzenli dağıtıyor. Kurbanlık vasfına haiz küçükbaş veya büyükbaş olarak kesimler en modern kesimhanelerde, dini esaslara uygun şekilde Kurban Bayramı’nın bir, iki ve üçüncü günlerinde; adak kurbanları ise arife günü gerçekleşiyor.

LÖSEV’den konuyla ilgili yapılan açıklamada şöyle denildi:

“1990’lı yıllarda lösemide tedavi başarısı %20 civarındayken bugün kişiye özel tedaviler, sağlıklı beslenme ve bakımla LÖSEV’in Ankara’daki LÖSANTE Hastanesi’nde tedavi başarı oranı %92+2’lere (kemikiliği) ulaşmış durumda; gönüllü ve bağışçılarının destekleri ile %100’e ulaşmak hedeflenmektedir. Sizler de Niyet ve Vekâleten Kurban Bağışınızı kolaylıkla LÖSEV’e yapabilirsiniz. LÖSEV’in Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa, Eskişehir, Antalya, Adana, Samsun, Kayseri irtibat ofislerine giderek, bankalardaki bağış ekranlarından sadece “LÖSEV” diyerek www.losev.org.trüzerinden online ya da 0 312 447 06 60 no’lu telefondan ulaşarak gerçekleştirebilirsiniz.” (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.