Madonna, sınırları zorlamış!

Madonna, sınırları zorlamış!
"Pop müziğin kraliçesi" Madonna, ciddi bir bakteriyel enfeksiyona yakalandıktan sonra yoğun bakıma alınmıştı. Tedavisinin ardından taburcu edilen şarkıcının, rahatsızlanmadan önce bazı semptomları göz ardı ettiği ve "sınırlarını zorladığı" iddia edildi.

TİGRİS HABER - Dünyaca ünlü sanatçı Madonna, dünya turnesine hazırlanırken yakalandığı "ciddi bir bakteriyel enfeksiyon" nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan 64 yaşındaki yıldız, yoğun bakım tedavisinin ardından taburcu edildi. Şarkıcının tedavisine evde devam edildiği biliniyor.

15 Temmuz’da başlaması planlanan turnesi ve diğer projeleri belirsiz bir süreye kadar ertelenen Madonna'nın provalarda kendini çok zorladığı ortaya çıktı.

People dergisine konuşan kaynaklar, "Semptomları bir süredir görmezden geliyordu, zamanla geçeceğini düşünmüştü. Ama provalara ara vermedi. Çok bitkindi ve turne hazırlığında yüzde 100 kendinde değildi. Hep en iyisi olmak, hayranlarını etkilemek ve daha önce yapılmamış bir gösteri ortaya koymak için durmadan çalışıyordu" dedi. Bir başka kaynak ise "Madonna uzun bir süredir çok yoğun ve kendine çok dikkat etmiyor. Sınırlarını zorlamaya devam etti" ifadelerini kullandı.

Öte yandan, Madonna’nın aile üyeleri durumun çok ciddi olduğunu, günler boyunca onu kaybedeceklerine inandıklarını ve kendilerini en kötü habere hazırladıklarını söylemişti.

NTV'nin aktardığına göre, şarkıcının durumunun ciddi oluşundan dolayı hastalık haberini bir süre saklı tuttuklarını söyleyen aile, onun mesleğini ve kariyerini kendi sağlığının bile önünde tuttuğunu ve bunun ölümcül hale gelmesinden korktuklarını açıklamıştı. Kaynak: Halktv

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.