Mansur Yavaş Belediye çalışanlarının zam oranını açıkladı

Mansur Yavaş Belediye çalışanlarının zam oranını açıkladı
Ankara Büyükşehir Belediyesi personeline yüzde 70 oranında zam yapıldığını belirten Başkan Mansur Yavaş, “Biz bir aileyiz’ derken hiçbir zaman boşuna konuşmadık.

Ankara Büyükşehir Belediyesi personeline yüzde 70 oranında zam yapıldığını belirten Başkan Mansur Yavaş, “Biz bir aileyiz’ derken hiçbir zaman boşuna konuşmadık. Pandemide, depremde, selde, afette, en kötü günlerde özveriyle çalışan ve Ankara Büyükşehir Belediyesinden tüm Türkiye’ye bir dayanışma destanı yazan mesai arkadaşlarımızın elbette yanında olacağız” dedi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi ve 5 farklı iş kolunda faaliyet gösteren Belediye-İş, Demiryol-İş, Tezkoop-İş, Güvenlik-İş ve Öz Gıda-İş sendikaları arasında daha önce imzalanan TİS’e ek olarak yapılan protokol ile 2024 yılında uygulanacak maaş oranları belirlendi.

İmza töreni öncesinde Atatürk Spor Salonu’nu aileleriyle birlikte dolduran personel, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı davul-zurna eşliğinde ve “Ankara seninle gurur duyuyor”, “İşte Başkan, işte Ankara” sloganlarıyla karşıladı.

Konuşmasına ‘mesai arkadaşlarım’ dediği Büyükşehir Belediyesi personelinin yeni yılını kutlayarak başlayan Başkan Yavaş, “Göreve gelmeden önce ‘personeli işten çıkaracaklar’, ‘maaş bile ödeyemezler’ gibi iftiralarla seçim kampanyası yürütenler vardı. Biz hiçbir personelimizi siyasi nedenlerle işten çıkarmadık, ekmeğini emeği ile kazanan herkesin yanında olduk, maaşları ise bir gün bile geciktirmedik. Hatta hatırlarsınız, işi daha da ileriye götürüp ‘su sayaçlarını PKK’lılar okuyacak, faturaları DHKP-C’liler getirecek’ demişlerdi. Bugün tüm Türkiye şahittir ki sayaçları okuyan da, faturaları getiren de Ankara’nın tertemiz vatan evlatlarıdır” dedi.(İHA)

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.