Mehmet Ağar: Yalıkavak Marina’dan ayrılmak istiyordum

Mehmet Ağar: Yalıkavak Marina’dan ayrılmak istiyordum
Bodrum Yalıkavak Marina’daki görevine son verildiği iddialarına yanıt veren Mehmet Ağar, “Bu olaylar başladığı anda, ayrılmak istediğimi ifade etmiştim” dedi.

Eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar’ın Bodrum Marina’daki görevine son verildiği iddia edilirken, Ağar’dan yanıt geldi.

ANKA Haber Ajansı’na konuşan Ağar, “Bu olaylar başladığı anda, ayrılmak istediğimi ifade etmiştim” ifadelerini kullandı.

‘Ayrılmak istediğimi ifade ettim’

Sedat Peker’in yayınladığı videolarda adı geçen eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar’ın, Bodrum Marina’daki görevine son verildiği iddialarına ilişkin şu açıklamada bulundu: “Zor bir ameliyat geçirdim, sağlığımı düşünüyorum. Yönetim Kurulu ne yaptı? Bilmiyorum zaten ayrılmak niyetindeydim. Ameliyat olduktan sonra İstanbul’daki evimde dinlenmeye çekildim. Benim Bodrum’da ne işim var? Hastaneden yeni çıktım evdeyim. Ben, bu olaylar başladığı anda Yönetim Kurulu Başkanlığı’ndan ayrılmak istediğimi ifade ettim. Onlar belki bu hastalık dolayısıyla bir jest yaptılar bana. Bugüne kadar bekletmişlerdir. Ama konular çıktığı anda ‘herkes rahatlasın’ diye bir dilekçe vermiştim, kapatsınlar diye konuyu. Yani ayrılmak istediğimi 10-15 gün evvel önce beyan etmiştim, ben. Ne yaptılar bilmiyorum. İşin doğrusu ilgilenecek vaktim de yok.”

Ne olmuştu?

Sedat Peker’in iddiaları sonrası bir TV kanalındaki programa katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mehmet Ağar’a çağrıda bulunarak “Sayın Ağar’ın marinada görev alması doğru mu? 48 saat içinde ben olsam ayrılırım. İçişleri Bakanı olarak söylüyorum” demişti. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.