Mehmet Aydın'ın avukatı: Yok öyle bir şey

Mehmet Aydın'ın avukatı: Yok öyle bir şey
Emniyetteki ilk ifadesi ortaya çıkan Çiftlik Bank kurucusu Mehmet Aydın'ın avukatı, aile baskısı nedeniyle teslim olduğu iddialarına, "Yok öyle bir şey” dedi.

TİGRİS HABER - "Tosuncuk" lakaplı Mehmet Aydın, teslim olma nedenini açıkladı. Aydın'ın "Ailemle sorun yaşadığım için teslim oldum" dediği iddia edildi.

Yurt dışında firari olarak aranan ve önceki gün Brezilya'nın Sao Paulo kentinde Türk makamlarına teslim olan Çiftlik Bank kurucusu Mehmet Aydın dün gece Türkiye'ye getirildi. TRT Haber'in edindiği bilgilere göre; ön görüşmedeki ilk ifadesinde Mahmet Aydın borçlarını ödeyeceğini söyledi.

“Kendisi daha ifade vermedi”

Avukatları Fatih Kuş, Şehmus Uluç ve Burcu Elüstü ise bugün öğle saatlerinde Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne gelerek Mehmet Aydın'la görüşme yaptı.

Çıkışta gazetecilerin sorularına yanıt veren Avukat Fatih Kuş, Mehmet Aydın'ın aile baskısı nedeniyle teslim olduğu iddialarına, "Yok öyle bir şey. Kendisi daha ifade vermedi. İfade vermeden herhangi bir açıklama yapmayacağız" dedi. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.