Merkeze alınan Diyarbakır kayyımı helallik istedi

Merkeze alınan Diyarbakır kayyımı helallik istedi
Resmi Gazete’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayınlanan kararname ile merkeze alınan Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediyesi kayyımı Münir Karaloğlu helallik istedi.

TİGRİS HABER -  Karaloğlu sosyal medyada yaptığı paylaşımda: “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın; Diyarbakır’a hizmet etme emir ve talimatıyla göreve başlamıştım, kendilerinin emir ve talimatıyla yeni bir göreve atandım.

Şahsıma verdikleri hizmet etme imkânları için şükranlarımı sunuyorum. Diyarbakır Valiliği görevimi, çok kıymetli meslektaşım Ali İhsan Su’ya devredeceğim. Sayın Valim Ali İhsan Su Medeniyetler Şehri’ne hoş geldiniz, hayırlı olsun, başarılar diliyorum.

Diyarbakır’a hizmetkâr olmak önemli bir nasip. Bana bu nasibi bahşeden Cenab-ı Hakka şükrediyorum. Diyarbakır’ı görmeyi, bilmeyi, yaşamayı, imkânı olan herkese tavsiye ediyorum. Diyarbakır görevimi, adanmışlıkla ifa etmeye gayret ettim. Peygamberlerin, Sahabelerin, Evliyaların maneviyatına ve bu yüzyıldaki evlatlarına komşu oldum. Bu aziz şehrin ekmeğini yedim, suyunu içtim. Her bir hemşerimden helallik dilerim.” ifadelerine yer verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum