MHP’li Yıldırım Diyarbakır’da konuştu

MHP’li Yıldırım Diyarbakır’da konuştu
Diyarbakır’da konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, “Herkes 'HDP'yi ve öbürünü yanıma alacağım' diye uğraşıyor. Amerika'nın bir organizasyonu var” dedi.

TİGRİS HABER- "Adım Adım 2023 İl İl Anadolu" programları kapsamında Diyarbakır'da temaslarda bulunan Yıldırım, Türk Sağlık-Sen, Engelliler Derneği ve şehit aileleri derneklerini ziyaret etti.

Bir düğün salonunda partililerle bir araya geldiği toplantıda konuşan Yıldırım, MHP Genel Merkezince hazırlanan program kapsamında kentte bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Salgınla beraber dünyada ekonomik anlamda sıkıntı başladığını anlatan Yıldırım, "2 yıldır dünyada ekonomi durma noktasına geldi. Fabrikalar kapandı ve üretim durdu. Ekonomik sıkıntının içerisine girdik. Amerika ve Avrupa'nın birçok ülkesinde raflar boşalıyor. Elbette ülke olarak biz de etkileniyoruz. Bazı siyasi liderler bunu istismar ederek algı operasyonu yapıyorlar." diye konuştu.

Yıldırım, terörle mücadelede aldıkları başarıya değinerek, bunun arkasındaki gücün Cumhur İttifakı olduğunu kaydetti.

Yıldırım'a, MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz, MYK üyeleri Necmi Yıldırım, Ömer Çağlar Yılmaz, Uğur Öztürk, MHP Diyarbakır İl Başkanı Cihan Kayaalp ve partililer eşlik etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.