Milletvekili Tanrıkulu'ndan Amedspor ziyareti

Milletvekili Tanrıkulu'ndan Amedspor ziyareti
CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Amedspor Olağan Genel Kurulu'nda yeniden başkanlığa seçilen Nahit Eren ve yönetim kurulunu ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Amedspor Olağan Genel Kurulu'nda yeniden başkanlığa seçilen Nahit Eren ve yönetim kurulunu ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Meslektaş ziyareti

Amedspor'un Süper Lig'e yükselmesinin ardından kulüpte yeni dönemin başlamasıyla birlikte gerçekleşen ziyarette, Tanrıkulu kulüp yönetimine başarı temennisinde bulundu. Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede Amedspor'un yeni sezondaki hedefleri ve Süper Lig hazırlıkları da değerlendirildi.

Tanrıkulu: Takımımızın yanında olmalıyız

Ziyaret sonrası açıklama yapan Tanrıkulu, "Amedspor'da gerçekleşen Olağan Genel Kurul'un ardından yeniden seçilen meslektaşım Nahit Eren'i ve yönetimini kutluyorum, başarılar diliyorum. Amedspor için yeni sezonda Süper Lig'de yoğun bir dönem olacak. Bu dönemde dayanışmamızı ve desteğimizi esirgemeden takımımızın yanında olmalıyız" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.