Milli takım yaramadı

Milli takım yaramadı
Milli takım teknik heyeti tarafından oluşturulan 2.Lig karmasının maçlarında oynayan Serdar Deniz, Büyükşehir'in bu haftaki İskenderun maçında forma giyemeyecek. Sadat Şahin'in lisansı için ise FİFA'dan yazı bekleniyor.

Saffet AZBAY

ALTAY MAÇINDA ANCAK

Antalya'da yapılan 2.Lig Karması maçlarında sakatlanan Serdar Deniz,tedavisine İstanbul'da milli takım sağlık heyetinin nezaretinde devam ediyor. Uzun süredir takımdan ayrı çalışan başarılı futbolcu bu yüzden Pazar günü İskenderun D.Ç ile yapılacak ikinci yarının ilk haftasında yok.

Futbol Şube Sorumlusu Cemal Doğrul, Serdar'ın ancak gelecek hafta Altay'la deplasmanda oynanacak maçta forma giyebileceğini söyledi. Doğrul,"Serdar ,milli takım kampında sakatlandı. Bu nedenle tedavisi milli takım sağlık heyeti tarafından yapılıyor. Bizim için önemli bir oyuncudur. Gelecek hafta takıma dahil olacağını düşünüyoruz." dedi.

SADAT ŞAHİN OYNAYACAK MI?

Bu arada yeni transferlerden Zeki ve Barış Ataş'ın lisans işlemleri de tamamlanırken,son olarak Moldovya 1.Ligi'nde oynayan Sadat Şahin için FİFA'dan yazı bekleniyor. Futbol Şube Sorumlusu Doğrul,"Sadat Şahin,yabancı ligden geleceği için lisans işlemi için TFF'nin onayı yetmiyor. FİFA'daki işlemler bitmek üzere. Büyük ihtimalle lisans işlemleri bugün tamamlanacak ve İskenderun maçında forma giyecek." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.