Milyonluk sitelerde doğalgaz yok

Milyonluk sitelerde doğalgaz yok
Diyarbakır’da yeni yapılan ve fahiş fiyatlarla satılan sitelerde doğalgaz sorunu, vatandaşın şikâyet konusu oldu.

TİGRİS HABER - Yeni yapılan lüks sitelerde doğalgaz tesisatı döşendiği halde sayaçlar takılmadı. Bu durumdan şikâyetçi olan vatandaşlar, Diyargaz’ın suçu mühendislik firmalarına, mühendislik firmalarının da suçu Diyargaz’a attıklarını belirtiyor.

‘Topu birbirlerine atıyorlar’

Diyarbakır Bağlar İlçesi Bağcılar Mahallesi’nde ikamet eden Rahmi Özmen, “Aldığımız evin her şeyi yapılmış, doğalgaz tesisatı da çekilmiş. Ancak sayaç bağlanmadığı için bu soğuk kış gününde ısınamıyoruz. Diyargaz’a başvuruda bulunduk ancak, mühendislik firmasının sayacı takması gerektiğini belirttiler. Bu defa mühendislik firması ile görüştük onlarda sorumluluğu kabul edemeyecekleri belirtip topu Diyargaz’a attı. Bunlar böyle yaparken arada ezilen biz halk oluyoruz. Yetkililerden bir çözüm bekliyoruz” dedi.

Diyargaz: Gecikme olabiliyor

Aradığımız Diyargaz müşteri hizmetleri temsilcisi ise, yoğunluktan dolayı bazı sitelerin sayaçlarının takılmasının geciktiğini belirterek, “Genellikle mühendislik firmaları ile anlaşıyoruz. Yeni yapıların sayaç ve tesisatlarını o firmalar yükleniyor. Ancak özellikle kış aylarında yoğunluktan dolayı bazı gecikmeler yaşanabilir. Şikayette bulunan vatandaşımızın durumu da böyle olabilir. Ancak müşterilerin başvurusuna göre, acil durumlar da müdahalede bulunabiliyoruz” dedi. (Tigris Haber)

 

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.