Mızraklı, Demirtaş ile fotoğrafını paylaştı: Merhaba, onuruyla yaşayanlar!

Mızraklı, Demirtaş ile fotoğrafını paylaştı: Merhaba, onuruyla yaşayanlar!
Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eş Başkanı Selçuk Mızraklı aynı koğuşta kaldığı HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ile fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.

TİGRİS HABER - Yerine kayyım atanan Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eş Başkanı Selçuk Mızraklı, Edirne Cezaevi’nde  aynı koğuşu paylaştığı HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ile fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.

Mızraklı, Demirtaş ile fotoğrafına: “Bu selam, bu merhaba, Sevdalısına, halkına, Umudu doğana, zulme karşı durana, Yoldaşlara, analara ve kardeşlere, Gençlere, çocuk yüreklere... Merhaba, onuruyla yaşayanlar! Merhaba...” notunu düştü.

Selahattin Demirtaş da Mızraklı ile olan fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşarak: “Yollar dikenli, engebeli olabilir. Şimdilerde, sevgili Selçuk Hocam ile yürüyoruz.  Elbet bir gün, hep birlikte o limana varacağız.  Görüşmek üzere...” ifadelerini kullandı.

demirtas-mizrakli-tigris.jpg

Selçuk Mızraklı kendi talebi üzerine tutuklu bulunduğu Kayseri Bünyan 2 Nolu T Tipi Cezaevi’nden, eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın bulunduğu Edirne F Tipi Yüksek Güvenlikli Cezaevi’ne 2 Şubat tarihinde gönderilmişti. (Haber Merkezi)

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum