Mızraklı: Hepimizin sağduyuya ihtiyacı var

Mızraklı: Hepimizin sağduyuya ihtiyacı var
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Adnan Selçuk Mızraklı, meclis salonunda kabul ettiği Siverekliler Derneği Başkanı ve üyelerine hitaben, normalleşmek ve olağan olabilmek için sağduyuya ihtiyaç olduğuna dikkat çekti.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Adnan Selçuk Mızraklı’ya, tebrik ziyaretleri devam ediyor. Eşbaşkan Mızraklı’yı ziyaret eden Siverekliler Derneği Başkanı ve üyeleri, yeni görevinde başarılar dilediler.

Konuklarını Meclis Toplantı Salonunda ağırlayan Mızraklı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Yapacakları iş ve işlemlerde hak ve adalet temelinde hareket edeceklerini vurgulayan Mızraklı, “Çok yanlışlar oldu, hepimizin tespit ettiği çok yanlışlar var ama bütün bu yanlışlıkları tüketmek gerekiyor. Hepimizin sağduyuya ihtiyacı var, hepimizin normalleşmeye ihtiyacı var, hepimizin olağana ihtiyacı var. Olağanüstülüklerden o kadar çok yorulduk ki, koşullar daha dingin olsun daha ferah olsun daha insana yakışır olsun” dedi.

Dernek adına konuşan Başkan Burhan Erol ise, Eşbaşkan Mızraklı’yı tekrar kutlayarak, dernek olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti. Konuşmalarının ardından dernek üyeleri getirdikleri kitapları Mızraklı’ya hediye ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.