Mızraklı'dan Soylu'ya: Adımı sakın unutma, hesaplaşacağız

Mızraklı'dan Soylu'ya: Adımı sakın unutma, hesaplaşacağız
Eski Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Selçuk Mızraklı, kendisi için, "Terör örgütü üyesi olduğu için hapiste" diyen Bakan Soylu'ya, "Adımı sakın unutma. Yargı önünde hesaplaşacağız" dedi.

TİGRİS HABER - Mızraklı, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "Beni anmışsın. İleride daha çok anacaksın. Hakkımdaki bütün soruşturmalar takipsizlikle sonuçlandı. Siyasi rehine olduğum dosyayı da Yargıtay bozdu. İçişleri Bakanı; adımı sakın unutma! Seninle yargı önünde hesaplaşacağız…" dedi.

İçişleri Bakanı Soylu, dün yaptığı basın açıklamasında, “Bunlar arzu ediyor ki, terör örgütü üyesi olduğu için, PKK üyesi olduğu için hapiste yatan eski Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Selçuk Mızraklı ve onun gibilere dokunulmasın, istediklerini yapsınlar, PKK'ya, KCK'ya hepsine istedikleri şekilde hizmet edebilsinler. Eğer bugün ülkemizde PKK/KCK terör örgütü hareket etme kabiliyeti bulamıyorsa Türkiye Cumhuriyeti devletinin ortaya koyduğu bu irade sayesinde, Anayasa ve kanunların kendisine verdiği yetkiyi tam anlamıyla kullandığı için bunu sağlıyor” ifadelerini kullanmıştı. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum