Muharrem İnce: "İktidardan ve muhalefetten kurtulmak lazım"

Muharrem İnce: "İktidardan ve muhalefetten kurtulmak lazım"
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, partisinin il binasının açılışı için geldiği Diyarbakır’da, hem iktidara hem de muhalefete yüklendi, “ikisinden de kurtulmak lazım” dedi.

TiGRİS HABER - Hava alanında partililer tarafından karşılanan İnce, bir otelde basın mensupları ile bir araya geldi, gündemi değerlendirdi. İktidarın enflasyon konusunda yalan söylediğini, milleti kandırdığını ifade eden Muharrem İnce, TÜİK’in gerçekleri halının altına süpürdüğünü belirtti.

Cumhurbaşkanına yakışmadı

‘Sürtük’ tartışmalarını da gündeme getiren Muharrem İnce, “Cumhurbaşkanına yakışmadı. Ne zaman tam küfür savuracak, onu bekliyorum.” Dedi.

ince-tigris1.jpg

Demirtaş üzerinden eleştiri

Selahattin Demirtaş üzerinden CHP’yi eleştiren İnce, “Bize katılın Demirtaş’ı kurtarayım diyor. Dokunulmazlıklara Evet diyen kim? Bölgeye, coğrafyaya göre konuşmamak lazım. Ben o günde karşı çıktım, bugünde çıkıyorum. Ne dediysem o. Yalova’da ayrı burada ayrı konuşmuyorum. Biz ortak iyinin peşindeyiz.” Dedi.

Seçim güvenliği kaygısı

İnce, seçim güvenliği konusundaki bir soru üzerine, “kaygılıyım. CHP benim girdiğim seçimde koruyamadı, şimdi de koruyacağını sanmıyorum. Ne Diyarbakır’da ne de başka bir kentte koruyamaz” dedi. İnce, partisinin göstermesi durumunda Cumhurbaşkanı adayı olacağını da söyledi. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.