MUHTARLARDAN BELEDİYE BAŞKANINA TEŞEKKÜR

MUHTARLARDAN BELEDİYE BAŞKANINA TEŞEKKÜR
BİTLİS - Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde, mahalle sakinleri ve muhtarlar, ilçeye yaptığı çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Necati Gürsoy’a astıkları pankartla teşekkür etti.

 

 İlçede kısıtlı imkana rağmen yaptığı çalışmaların yanı sıra halk arasında birlik ve beraberlik ortamının sağlanmasını sağlayarak ilçe halkının sevgisini kazanan Belediye Başkanı Necati Gürsoy’a, ilçe halkı pankartlı teşekkür ederek sevgisini ve desteğini gösterdi. 
Belediye Başkanı Necati Gürsoy, ilçe halkının daha rahat bir ortamda yaşamaları adına hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi. Göreve geldiği günden beri, kısıtlı imkanla başlatılan çalışmaların halktan olumlu tepki almasının kendilerini ziyadesiyle mutlu ettiğini vurgulayan Gürsoy, "Güzel ilçemiz için imkanlarımız dahilinde elimizden gelenin en iyisini yapacağımıza dair halkımıza sözümüz var. Bu sözü yerine getirmek için, bedeli ne olursa olsun mutlaka yapacağız. Çünkü bize verilmiş bir emanet var. Bu emaneti başımızın üstünde tutacağız ve yapmamız gereken ne ise onu yapacağız. Yaptığımız çalışmalar asla yeterli değil. Yaptıklarımız ve yapacaklarımız vatandaşımızın hakkıdır. Çünkü halkımız her şeyin en iyisini, en güzelini hak ediyor. Biz de yaptığımız ve yapacağımız çalışmalarla bu hakkı az veya çok vatandaşımıza teslim ediyoruz. Yaptığımız çalışma neticesinde mahalle sakinleri ve muhtarlarımız pankart asarak bize teşekkür etmiş. Asıl bize güvendikleri için ben vatandaşıma teşekkür ediyorum” dedi. (İHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.