Narin Güran Davasında ara karar çıktı

Narin Güran Davasında ara karar çıktı
Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran cinayetine ilişkin haklarında dava açılan 6'sı tutuklu, 12 sanık ile suça sürüklenen 3 çocuk, ikinci kez hâkim karşısına çıkmak üzere adliyeye getirildi.

TİGRİS HABER - Merkez Bağlar ilçesinde Narin Güran cinayetine ilişkin "suçluyu kayırma" suçundan 6 aydan 5'er yıla kadar hapis cezası istemiyle haklarında dava açılan tutuklu sanıklar Maşallah, Fuat ve Birsen Güran, Salim Güran'ın işçisi Mehmet Selim Atasoy, Mehmet Şevket Kaya ve Muhammed Kaya ile tutuksuz sanıklar Şeyma Kaya, İbrahim Halil Güran, Hediye Güran, Barış Güran, Kurtuluş Güran ve Ömer Faruk Güran, çocuklar R.A. (16), M.G. (16) ve İ.K. (17), Diyarbakır 17. Asliye Ceza Mahkemesinde görülecek duruşmada ikinci kez hakim karşısına çıktı.

3'ü çocuk 15 sanığın 'suçluyu kayırma' iddiasıyla yargılandığı davanın ikinci duruşmasında 5'i kolluk görevlisi, 2'si elektrik şirketi personeli 7 tanık ifade verdi.

Ara kararını açıklayan hakim, sanıkların tutukluluğunun devamına karar vererek bir sonraki duruşmayı 2 Mayıs'a erteledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum