‘Ne evlendirilmesi, ne anlatıyorsun sen!’

‘Ne evlendirilmesi, ne anlatıyorsun sen!’
CHP lideri Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın altı yaşında istismara uğrayan çocuk hakkındaki sözlerine çok sert tepki gösterdi.

TİGRİS HABER - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kabine sonrası açıklamada kullandığı ifadelere tepki gösterdi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın altı yaşında sistematik bir şekilde istismara uğrayan H.K.G. adlı çocuk hakkında, “Çocuğun erken yaşta evlendirilmesi” ifadelerine cevap verdi. Sosyal medya hesabı üzerinden tepki gösteren Kılıçdaroğlu, "Erdoğan ‘Çocuğun erken yaşta evlendirilmesi’ mi dedin sen? Ne evlendirilmesi, ne anlatıyorsun sen!" ifadelerini kullandı.

Kabine toplantısının ardından yaptığı açıklama yapan Erdoğan, "Bir kızımızın erken yaşta evliliği ile öncesinde ve sonrasında yaşanan acılar hususundaki görüşlerimi de sizlerle paylaşmak istiyorum. Her şeyden önce 13 yaşında nişan 14 yaşında evlilik gibi bir durumu kabul edebilmemiz asla mümkün değildir. Çocuklara yönelik taciz, tecavüz, reşit yaşa ulaşmadan evlilik gibi hususlardaki hassasiyetimizi biz kimseye sorgulatmayız" demişti. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.