Nedir bu malatyanın bizden çektiği!

Nedir bu malatyanın bizden çektiği!
Geçmiş yıllarda Diyarbakırspor'un Malatyaspor'a karşı sağladığı üstünlüğü Büyükşehir Belediyespor devam ettiriyor. Yeşil-Kırmızılı takım,sezon başında deplasmanda 4-1 yendiği rakibini bu kez kampta 1-0 mağlup etti.

GALİBİYET GOLÜ KAMİL'DEN

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Y.Malatyaspor'la kamp yaptığı Antalya'da karşılaşan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor,zevkli ve çekişmeli geçen maçı Kamil İçer'in golüyle 1-0 kazandı. Maçta etkili bir futbol ortaya koyan Diyarbakır temsilcisi çok sayıda pozisyondan da yararlanamadı. Sezon başında deplasmanda oynadığı özel maçta Malatyaspor'u 4-1 yenen Yeşil-Kırmızılı takım,Diyarbakır-Malatya ezeli rekabetinde Diyarbakır'ın üstünlüğünü de devam ettirdi.

2 MAÇ DAHA YAPACAK

Kamp çalışmalarını 13 Ocak Pazartesi günü tamamlayarak Diyarbakır'a dönecek olan Büyükşehir Belediyespor, T.Konyaspor ve Hatayspor'la da özel maçlar yapacak.

Kamp çalışmalarının başarılı şekilde geçtiğini belirten Futbol Şube Sorumlusu Cemal Doğrul,transfer arayışlarının da devam ettiğini ifade etti. Doğrul,"Kadromuzu koruduk ve şu ana kadar 2 takviye yaptık. Bazı mevkiler için daha arayışlarımız var. Bunlar için de seçici davranmaya çalışıyoruz."dedi.

BAŞKANDAN BAKLAVALI ZİYARET

Bu arada Antalya Kemer'deki kampın sürpriz bir ziyaretçisi oldu. Kampı ziyaret eden Başkan Metin Kılavuz,takıma baklava jesti yaparken,takımın hırslı ve azimli çalışmasından çok mutlu olduğunu ifade ederek ikinci yarıda  şampiyonluğun en güçlü adayı olacaklarını ifade etti. Takıma yeni katılan transferlerin uyum sorunu yaşamadıklarına değinen Kılavuz, '' Barış Ataş ve Abdullah Çetin gibi tecrübeli isimleri kadromuza katmanın mutluluğu içindeyiz. Yaptığımız transferler bizim 2.devre içinde nereleri hedeflediğimizin bir göstergesidir. Futbolcularımın hepsi Teknik direktör Turhan Özyazanlar'ı çok seviyor. Sevginin ve saygının olduğu yerde başarıda beraberinde gelir. Arkadaşlık ve rekabet ortamı üst seviyede. Turhan hocamız futbolcularımıza ilk önce takım içindeki saygı ve sevgiyi aşılamış. Kampta herkesin yüzü gülüyor. Beni en çok mutlu eden ise takıma yeni katılan sporcularımızın da hiçbir uyum sorunu yaşamamalarıdır. Bu yıl gerçekten sorunsuz bir şekilde 2.devreye hazırlanıyoruz. Bu sezon sonunda şampiyon olacağımıza inancım çok fazla. Güçlü ve iddialı bir kadromuz var’’ dedi.

 

YUSUF'A DOĞUM GÜNÜ PARTİSİ

Öte yandan 27 yaşına giren Yusuf Yağmur için eski takımı Y.Malatyaspor'la oynanan maç sonrasında doğum günü partisi düzenlendi. Başkan Metin Kılavuz, Futbol Şube Sorumlusu  Cemal Doğrul,teknik heyet ve futbolcuların katılımı ile pasta kesilerek Yusuf'un doğum günü kutlandı. Başarılı futbolcu da,"Bu jest için herkese teşekkür ediyorum.Benim için en büyük hediye şampiyonluk olacak." ifadelerini kullandı.

yusuf-dogum-gunu.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.