Okulların ihtiyacını karşılayan 3 kahraman

Okulların ihtiyacını karşılayan 3 kahraman
Bitlisli öğrenciler için bir araya gelen 3 bayan, “Okullara Yardım Projesi” adı altında başlattıkları kampanyayla kentteki okulların ihtiyacına derman oluyorlar.

BİTLİS- Emekli Öğretmen Mehtap Özgök Erkul, Sevgi Aytaç ve Tülin Simekli Gelibolu tarafından başlatılan “Okullara Yardım Projesi” kısa sürede meyvelerini vermeye başladı. Üç bayanın gayreti ile başlatılan proje kapsamında hayırseverler tarafından Türkiye’nin dört bir yanından gönderilen yardımlar öğrenci ve okullara ulaştırılıyor. Amaçlarının okul ve öğrencilere yardım etmek olduğunu belirten Mehtap Özgök Erkul, kampanyaya iki arkadaşından gelen fikir ve öneri üzerine başladıklarını söyledi. Kampanyanın diğer iki gönüllüsünün de aslen Bitlisli olduğunu ve kampanyaya Gaziantep ile İstanbul’dan destek verdiğini ifade eden Erkul, “Bu kampanyayı 3 ay önce başlattık. Bu kampanyadaki amacımız okullara ve öğrencilere yardım ulaştırmak. Çevremizden ve vatandaşlardan da destekler alıyoruz. Hedefimiz Allah ömür verdikçe ve bizlerinde gücü yettikçe okullara ve öğrencilere bir nebze olsun katkı sunmaktır” dedi.
Şimdiye kadar bir okula ve okuldaki öğrencilere yardımda bulunduklarını ifade eden Mehtap Özgök Erkul, “Yardım kampanyamız kapsamında Bitlis merkezde bulunan 8 Ağustos Ortaokulu ve öğrencilere kırtasiye, giyim yardımları başta olmak üzere birçok yardımı ulaştırdık. İnşallah yardımlarımız belirlediğimiz ikinci okulumuz içinde devam edecek. Duyarlı vatandaşların desteği ile inşallah bu kampanyamız devam edecek. Ben bu vesile ile bu anlamlı kampanyaya destek sunan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.