Olaylarda hayatını kaybeden Taş'ın amcasından açıklama

Olaylarda hayatını kaybeden Taş'ın amcasından açıklama
Siirt'te, çıkan olaylarda hayatını kaybeden Kamil Taş'ın amcası Metin Taş, yeğeninin Türk bayrağını indirdiği sırada vurulduğunun doğru olmadığını belirtti.

  SİİRT  - Kendisinin olaylarla bir ilgisinin olmadığını, aksine akaryakıt istasyonunda aracını çekmeye gittiği sırada vurulduğunu savundu.

  Siirt'te, IŞİD'in Kobane'ye saldırılarını protesto eden gruplar, kenti savaş alanına çevirdi. Olaylarda bir istasyonda Türk bayrağını indirdiği iddia edilen Kamil Taş, ateş açılması sonucu hayatını kaybetmişti. Hayatını kaybeden Kamil Taş'ın amcası Metin Taş, yeğeninin Türk bayrağını indirdiği sırada vurulduğunun doğru olmadığını söyledi. Amca Taş, "Yeğenim, Siirt’te yaşanan olaylarla hiçbir ilgisi yoktu. Olaylar sırasında akaryakıt istasyonu yanında bulunan aracını çekmeye gittiği sırada burada burada toplanan göstericilerin üzerine akaryakıt sahibi tarafından açılan ateşle yaralanmıştır. Yaralı olarak da yaklaşık 1 saat olay yerinde bekletilerek hastaneye gönderilmesine izin verilmemesi sonucu hayatını kaybetti. Bazı basın, yayın organları ve internet sitelerinde Türk bayrağı indirdiği sırada öldürüldüğü ifade edilmesi doğru değildir. Kendisi 2 çocuk babası ve dürüst bir esnaftı. Olaylarla da hiçbir ilgisi yoktur. Acımızı büyüktür. Yeğenim öldü başka insanlar ölmesin" dedi(İHA)

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.