Orhan Gencebay hastaneye kaldırıldı

Orhan Gencebay hastaneye kaldırıldı
Orhan Gencebay'ın tekneden düştüğü ve hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Gencabay'ın vücudunda kırık ve çatlak olmadığı, darbeye bağlı çeşitli ezilmeler bulunduğu açıklandı.

TİGRİS HABER - Sanatçı Orhan Gencebay Baltalimanı'ndaki evine geçerken tekneden düştü. Hastaneye kaldırılan sanatçı, sağlık durumu hakkında "Çok şükür iyiyim; önemli bir kazaydı, Allah korudu beni" dedi.

Gazeteci Bilal Özcan'ın haberine göre, Orhan Gencebay, birkaç gün önce, eşi Sevim Emre'yle birlikte Anadoluhisarı'ndaki bir restorana yemeğe gitti. Çift yemekten sonra, Boğaziçi'nin kıyısındaki restoranın teknesiyle evlerine doğru yola çıktı. Tekne, Orhan Gencebay ile Sevim Emre'nin Baltalimanı'ndaki yalı dairelerinin iskelesine yanaştı. Görevliler, önce Sevim Emre'nin tekneden inmesine yardımcı oldu. Daha sonra teknedeki bir görevli, elinden tuttuğu Gencebay'ı kendisine doğru çekince dengesini kaybeden sanatçı, sırt üstü beton zemine düştü.

Kalçası ve sırtı yere vuran Orhan Gencebay, hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan kontrollerde, Gencebay'ın vücudunda kırık ve çatlak olmadığı, darbeye bağlı çeşitli ezilmeler bulunduğu görüldü.

Kaynak: Gazeteduvar

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.