OSB Başkanından üslupsuz yaklaşım!

OSB Başkanından üslupsuz yaklaşım!
Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Mustafa Fidan’ın, OSB’nin doğalgaz ve elektrik borcu ile ilgili yayınladığımız haber için yaklaşımını şiddetle kınıyoruz.

TİGRİS HABER - OSB’nin hem Dicle elektrik kurumuna hem de doğalgaz şirketine toplam 200 milyon borcu olduğu yönünde WEB sitemizde yayınlanan haber’e Başkan Mustafa Fidan’dan ilginç bir tepki geldi. Fidan, haberi yapan arkadaşımıza ‘Neden bu haberi yaptınız’ gibi üslupsuz bir yaklaşım gösterdi.

Yayınladığımız haber yalan değil. Bilgiler Dicle elektrikten alınmasına rağmen, Başkan Fidan’ın gösterdiği tepkiye anlam veremedik. OSB yönetimi, sanayicilere elektrik borçlarını bir an önce yatırmaları gerektiği konusunda mesaj yayınlamasına rağmen, ‘Bu haberi neden yazdınız’ yaklaşımı çağdaş olmamakla birlikte haber yayınlanması karşısında tedirginliğine anlam veremedik. Borç yok ise, OSB yönetimi sanayicilere neden mesaj gönderdi, borç var ise başkanın bu üslupsuz tepkisi neden?

Bizim ölçülerimize göre, ‘uyarıcı haber’ değerlendirmesi kategorisindeki bu haber için ‘teşekkür’ edilmesi gerekirken, OSB Başkanının tepkisine anlam veremiyoruz. Başkan’ın üslupsuz yaklaşımını şiddetle kınadığımızı kamuoyunun bilgilerine sunuyoruz.

TİGRİS HABER

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum