OSB seçim sonuçları açıklandı: Mavi liste fark attı

OSB seçim sonuçları açıklandı: Mavi liste fark attı
Üç adayın yarıştığı Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi seçimlerinin sonuçları açıklandı. Seçimleri mavi liste adayı Mustafa Fidan kazandı.

TİGRİS HABER - Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi seçimlerinde oy kullanma işlemi sona erdi. 261 üyenin oy kullandığı seçimlerin galibi mavi liste oldu. Mavi liste adayı Fidan oyların büyük bölümünü alarak güven tazeledi. Seçimde mavi liste adayı Mustafa Fidan 114 oy, beyaz liste adayı Ahmet Karavil 72, yeşil liste adayı Ali İhsan Özdoğan ise 74 oy aldı

osb-tigris1.jpg

3 aday yarışıyordu

Mevcut Başkan Mustafa Fidan mavi listeden,  Ahmet Karavil beyaz liste ve Ali İhsan Özdoğan yeşil listeden aday olmuştu.

“Kazanan Diyarbakır oldu”

Seçimde Mavi Listeden yeniden seçilen Fidan birlik ve beraberlik mesajı verdi. Fidan, seçimin kazananı Diyarbakır olduğunu vurgulayarak; “Kazanan Diyarbakır oldu, biz hepimiz birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız, birlikte yöneterek hareket edeceğiz. İlk işimiz istişare heyeti kurup sanayicilerimizle birlikte OSB’yi yönetmeye başlayacağız. Amacımız birlik, beraberlik ve hep birlikte Diyarbakır’ı yönetip üreten Diyarbakır’da herkesi üretmeye çağırıyoruz. Bu bir seçim dini, dili, ırkı yoktur tek kazananı vardır o da Diyarbakır OSB, tek bir kalple tek yürekle kazandık” dedi. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.