OSB’de sanayici bilgilendirme toplantısı

OSB’de sanayici bilgilendirme toplantısı
Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü Konferans salonunda, KOSGEB Yalın Dönüşüm Desteği ve Model Fabrika Uygulamaları Bilgilendirme toplantısı yapıldı.

TİGRİS HABER - Toplantıya Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Stratejik Araştırmalar ve Verimlilik Genel Müdür Yardımcısı Hülya Öztoprak Yılmaz, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Kaya, Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Felat Gökdemir, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Uzmanı Demet Barlin, Gaziantep Model Fabrika Direktörü Begüm Erden, ANSA Ambalaj A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Erin Dalgıç katıldı.

OSB Konferans salonunda düzenlenen toplantı öncesi Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Stratejik Araştırmalar ve Verimlilik Genel Müdür Yardımcısı Hülya Öztoprak Yılmaz, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Kaya, Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Felat Gökdemir birer konuşma yaptı. Daha sonra konuşmacılar, kendi alanlarında eğitici bilgileri, slayt gösteresi eşliğinde anlattı. Toplantıya çok sayıda sanayicinin katıldığı görüldü. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.