Oyuncu Rıza Akın hayatını kaybetti

Oyuncu Rıza Akın hayatını kaybetti
1 Kasım'da beyin kanaması geçirerek yoğun bakıma kaldırılan oyuncu Rıza Akın hayatını kaybetti.

TİGRİS HABER - Sinema ve Tiyatro oyuncusu Rıza Akın geçirdiği beyin kanaması sonucu 65 yaşında hayata veda etti. Oyuncu Menderes Samancılar, meslektaşı Rıza Akın'ın beyin kanaması geçirdiğini ve yoğun bakıma kaldırıldığını aktarmıştı. Samancılar, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından şu paylaşımda bulunmuştu:

"Rıza Akın kardeşim beyin kanaması geçirdi. Ameliyattan çıktı, yoğun bakımda. Allah onu sevdiklerine bağışlasın. Kardeşim bunu da atlatacaktır. Sonuna kadar tüm doktorlarımıza inanıyor ve güveniyoruz."

Yayın koordinatörümüz ve yazarımız Naci Sapan’ın da arkadaşı olan Rıza Akın, geçtiğimiz Şubat ayında Diyarbakır’a gelmiş Sapan ile bir araya gelmişti. Sapan da sosyal medya hesabından açıklama yaparak, Akın’ın ailesine başsağlığı diledi.

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti üyesi olan Rıza Akın için Cemiyet Başkanı Cafer Esendemir’de açıklama yaptı. Esendemir, “Uzun yıllar Çukurova ekspres gazetesinde gazetecilik yapan, daha sonra çok sayıda film ve dizide rol alan arkadaşımız Rıza Akın beyin kanaması sonucu hayatını kaybetmiştir. Allah rahmet etsin mekânı cennet olsun” dedi. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.