Oyuncu Wilma Elles, eşinin memleketi Bitlis’te

Oyuncu Wilma Elles, eşinin memleketi Bitlis’te
Ünlü oyuncu Wilma Elles, yaklaşık bir yıl önce dünyevine girdiği Bitlisli avukat eşi Mehmet Şah Çelik’in memleketini ziyaret ederek, büryan kebabı yiyip Van Gölü’nde yüzdü.

TİGRİS HABER - Ayağının tozuyla geldiği Bitlis’te ilk olarak Güroymak ilçesine bağlı Gölbaşı beldesine giden ünlü oyuncu, burada ikamet eden kaynanasını ziyaret edip elini öptü. Ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından da paylaşımlar yapan Wilma Elles, “Bitlis’te Beş Minare” türküsünü ekleyip yaptığı paylaşımda, “Bitlis’e geldik, kaynanamın evi” diye not düştü.

Ünlü oyuncu, ziyaret ettiği yerlerde vatandaşların da yoğun ilgisiyle karşılaştı. Hayranlarının fotoğraf çekme isteğini geri çevirmeyen ünlü oyuncu bol bol fotoğraf çektirdi.

“Van Gölü harika bir göl, hayran kaldım”

Ziyaret vesilesiyle geldiği Ahlat’ta Van Gölü’nde yüzme fırsatı da bulduğunu belirten Elles, “Van Gölü çok harika. Tek balık türü bulunuyor. Sodalı ve tertemiz bir su, oldukça ferahlatıyor. O kadar büyük bir göl ki şaşırıyorum. Çok daha fazla bilinmesi lazım diye düşünüyorum. Çok etkileyici bir göl” dedi.

“Wilma tarihe çok önem ve değer veriyor”

Wilma Elles’in Bitlisli eşi Avukat Mehmet Şah Çelik ise, Bitlis’in kültürel ve tarihi bakımdan çok önemli bir şehir olduğuna vurgu yaptı. Eşinin tarihe çok önem ve değer verdiğini ifade eden Çelik, “Bitlis kültürel ve tarihi bakımdan çok önemli bir şehir. Sürekli anlatmak ve tanıtmak gerekiyor. Bu vesileyle eşim Wilma’ya buraları tanıtmak istedim” diye konuştu.(İHA)

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.