Özel Güvenlik 107. Temel Eğitim ve 83. Yenileme Eğitimi (ÖGG) Sınav Sonuçları Açıklandı!

Özel Güvenlik 107. Temel Eğitim ve 83. Yenileme Eğitimi (ÖGG) Sınav Sonuçları Açıklandı!
ÖGG sınav sonuçlarını öğrenmek için Emniyet Genel Müdürlüğü'nün resmi web sitesi olan "onlineislemler.egm.gov.tr" adresine ziyaret edebilirsiniz.

TİGRİS HABER - ÖGG sınav sonuçlarını öğrenmek için Emniyet Genel Müdürlüğü'nün resmi web sitesi olan "onlineislemler.egm.gov.tr" adresine ziyaret edebilirsiniz. Burada, T.C. kimlik numaranızı, sınav adını ve güvenlik kodunu girdikten sonra sonuçlarınızı görüntüleyebilirsiniz.

Yazılı sınav sonuçlarına itiraz etmek isteyen adaylar için önemli tarihler de belirlendi. İtirazlarınızı 18-20 Mart 2024 tarihleri arasında yapabilirsiniz. İtiraz sonuçları ise 21 Mart 2024 tarihinde açıklanacak.

Ayrıca, silahlı sınavlara katılacak adaylar için başarı kriterleri de belirlendi. Silah Farkı sınavına katılan adaylar için yazılı silah bilgisi ve uygulamalı sınav toplamlarının en az 50 olması gerekmektedir. Silahsız özel güvenlik temel eğitim sertifikası bulunan adaylar için ise silahsız yenileme eğitimi ile birlikte silah farkı eğitimi alarak başarılı olabilmek için aynı kriterler geçerlidir.

Unutmayın, başarı sağlanamaması durumunda sınav sonucu silahsız olarak değerlendirilecektir. ÖGG sınavıyla ilgili daha fazla bilgi ve detaylı açıklamalar için Emniyet Genel Müdürlüğü'nün resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.